Fotbollsresor

Flyg ingår ej i våra paket!


AC Milan
Besök den vackra staden Milano i norra Italien och upplev allt det som Italienarna själva gillar mest, mat, vin och fotboll. AC Milan delar sin mäktiga arena San Siro med sin största rival Inter Milan. Besök Milano för att se fotboll i världsklass, njut av underbar mat och den vackra miljön.

San Siro (Stadio Giuseppe Meazza)

Invigd: 1926

Publikkapacitet; 85 700

» Matchprogram AC Milan

AS Roma
Rom är en av världens äldsta städer och AS Roma en av Italiens bästa fotbollsklubbar. På den magnefika Stadio Olympico i Rom kan du tillsammans med 80 000 andra åskådare se vår tids gladiatorspel med stjärnor som Nainggolan och De Rossi på planen. Rom är en fantastisk stad som bjuder på mängder av upplevelser. Kontakta oss för mer förslag på vad som är värt att besöka i Rom vars historia sträcker sig mer än 3000 år tillbaka i tiden.

Stadio Olimpico

Invigd: 1927 Publikkapacitet: 82 300

» Matchprogram AS Roma

Inter
FC Internazionale Milano mer känt som Inter är det enda lag i Italien som alltid har spelat i den högsta divisionen, Serie A. Säsongerna 06/07 och 07/08 dominerade Inter Serie A och vann båda ligatitlarna. Säsongen 09/10 däremot är historisk Som första Italienska lag någonsin tog Inter hem trippeln; Scudetton, Italienska Cupen och sist men inte minst Champions Leauge! Vilka fantastiska händelser kan du uppleva på San Siro nästa säsong?

San Siro (Stadio Giuseppe Meazza)

Invigd: 1926

Publikkapacitet; 85 700

» Matchprogram Inter

SS Lazio
Lazio är kanske mest känt i Sverige för att Sven-Göran Eriksson var tränare för laget mellan åren 1997-2001. Under "Svennis" tid vann Lazio Cupvinnarcupen, Italienska Cupen två gånger och tog första ligatiteln i Serie A på 26 år. Lazio har spelat i Serie A länge och derbyna mot AS Roma tillhör de hetaste i Europa .

Stadio Olimpico

Invigd: 1927

Publikkapacitet: 82 300

» Matchprogram SS Lazio

Juventus
Juventus är det Italienska lag som vunnit Serie A flest gånger. Hela 33 ligatitlar på plan har laget från Turin i norra Italien vunnit sen klubben grundades år 1897. Juventus har genom åren haft flera svenska spelare som Kurt Hamrin, Tomas Nordahl och Zlatan Ibrahimovic. Besök Juventus nya arena i Turin för en fantastisk fotbollsupplevelse och se Juventus jakt efter nya titlar.
.

» Matchprogram Juventus

Match program, AC Milan, FC Inter, Juventus m.fl